LOCATIE

Het Herbergh Hotel ligt op een rustige locatie net buiten Badhoevedorp in een no-flyzone vlakbij Amsterdam, luchthaven Schiphol. Het centrum van het dorpje Badhoevedorp is minder dan 10 minuten lopen en biedt een reeks winkels,drie supermarkten en goede verbindingen met het openbaar vervoer naar Amsterdam (--> 25 min naar museumplein) en Haarlem(-->snelle R-net bus verbinding)

LEES MEER + MINDER -

LUCHTHAVEN SCHIPHOL

Luchthaven Schiphol is de grootste internationale luchthaven van Nederland. Dit grote transportcentrum is een van de drukste in Europa en ligt 20 minuten ten zuiden van Amsterdam, in de Haarlemmermeerpolder. Wij bieden gratis shuttleservice op maar 2 minuten lopen van ons hotel. Ook gratis parkeren bij ons hotel, maar geen

parkeren & vliegen faciliteiten.

MORE INFO LEES MEER + MINDER -

DE OMGEVING VAN SCHIPHOL

Ideaal gelegen vlakbij Schiphol Airport, biedt ons hotel zakelijke en recreatie bezoekers van Amsterdam of Haarlem een perfecte basis. Hoewel het vlakbij de internationale luchthaven van Amsterdam ligt, is het hotel erg rustig omdat het in een no-flyzone ligt. Met onze gratis shuttle bus naar het vliegveld en het handige gratis parkeren, zullen bezoekers met vroege vluchten of late vertrektijden de locatie van ons hotel erg op prijs stellen.

LEES MEER + MINDER -

AMSTERDAM

Het bekende museumdistrict van Amsterdam is een paradijs voor de kunstliefhebber en ligt maar 9 km of 25 minuten rijden met de bus van ons hotel.

Ontdek het fascinerende Van Gogh Museum,

het Stedelijk Museum en het wereldberoemde Rijksmuseum. Dit bekende district, dat ten zuiden van het Leidseplein ligt, is een perfecte uitvalsbasis voor het levendige en historische centrum van Amsterdam. Hiervandaan kunt u de tram pakken om het hart van de 17e eeuwse stad te ontdekken, de mooie bakstenen gevels te bekijken of een romantische cruise te maken op één van de talrijke grachten.

LEES MEER + MINDER -

DE KEUKENHOF

Nederland staat wereldwijd bekend vanwege de tulpenvelden, en één van de beste plekken om grote, kleurrijke bloemententoonstellingen te zien is maar25 km van ons hotel vandaan, in De Keukenhof. Aarzel niet om ons vriendelijke personeel de routebeschrijving of mogelijkheden met de speciale bus vanaf Schiphol te vragen.

LEES MEER + MINDER -

AMSTERDAM RAI

Gevestigd aan de zuidelijke rand van Amsterdam, en maar 15 minuten met de auto vanaf ons hotel, bevindt zich de RAI, Amsterdams grootste congres- en tentoonstellingencomplex.

LEES MEER + MINDER -

ZANDVOORT STRAND

Zandvoort is één van Nederlands grootste badplaatsen. Zandvoort ligt 20 km ten westen van Amsterdam en biedt een lang wit zandstrand, zanderige duinen, cafés en restaurants, en herbergt het Circuit Park Zandvoort. Er zijn goede treinverbindingen met Haarlem en Amsterdam, wat het een makkelijke bestemming maakt voor een geweldig dagje uit.

LEES MEER + MINDER -

HAARLEM

Deze schilderachtige, historische stad heeft de charme en bekoringen van Amsterdam maar dan op een veel kleinere schaal. Het biedt een reeks aan winkels van topkwaliteit, goede restaurants, karakteristieke cafés en een leuke markt. Interessante plekken zijn onder andere een prachtige gotische kerk op het marktplein, het Teylers Museum met een fascinerende collectie van wetenschappelijke instrumenten, of het Frans Hals Museum waar werken uit de Gouden Eeuw te zien zijn. Het ligt maar 13 km van ons hotel vandaan en is gemakkelijk te bereiken met de auto of met openbaar vervoer vanaf ons hotel.

LEES MEER + MINDER -

MOLEN EN KUIPERIJ MUSEUM

Bezoek een authentieke windmolen en leer over het maken van houten vaten op maar 1 km van ons hotel vandaan. Er zijn dagelijks rondleidingen en bezoekers met een Noord-Holland Pass ontvangen 25% korting op de entreeprijs.De molen van Sloten is gelegen op 1 km afstand van ons hotel in het authentieke dorpje Oud-Sloten

LEES MEER + MINDER -

MUSEUM DE CRUQUIUS

Dit kleine museum, op maar 15km afstand van ons hotel, vertelt hoe het land op het water is teruggewonnen met behulp van stoompompen. Het gebouw herbergt één van de krachtigste pompen ooit gemaakt.

LEES MEER + MINDER -